4 Ağustos 2011 Perşembe

Muhteşem Tatil Önerileri

muhteşem tatil önerileri





Tatil anlayışı günden güne tatilciler için değişim gösteriyor. Her şey dahil tatil köyleri, açık büfeler, beachler, tekne turları ile uzayıp giden bu liste tüm senenin stresinden arınmak isteyen bir çok insanı tatmin etmiyor artık. İşte size birbirinden değişik 10 muhteşem tatil önerisi;





Turunç’ta deniz kanosu keyfi
Turunç, Türkiye’nin güneybatısında yer alan Bozburun Yarımadası’nın kuzeydoğusu’nda çok şirin bir Akdeniz kasabası. Turunç’u özel kılan sadece mavi bayraklı plajı, koyu çevreleyen yemyeşil dağları değil; kasabanında içinde Bozburun Yarımadası doğa sporları meraklıları için de bir merkez olma olasılığı taşıyor





Alanya-Toroslar:
Yoga Ashram Merkezi;
şehir yaşamının baskısından kurtulup canlanmak, enerji toplamak, yıllarca biriken fiziksel ve zihinsel toksinlerden arınmak isteyen herkesi bekliyor.






Fethiye’de yamaç paraşütü yapın
“Mavi Cennet” olarak adlandırılan Fethiye dağları, çam ormanları turkuvaz rengi deniziyle bu ismi gerçekten hak ediyor. Göcek’ten Ölüdeniz’e ve Kekova’ya her bir köşesi ayrı bir güzellikte olan bölge aynı zamanda çeşitli doğa sporları için eşsiz olanaklar sunuyor.



Ayder Yaylası’nda trekking
Ayder Yaylası şelaleleri, kaplıcaları, yöreye özgü ahşap evleri, çam örtülü yamaçları, rengarenk çiçekleriyle her ziyaret edeni büyüleyen bir cennet görünümünde… Yeşilin her tonunun yer aldığı olağanüstü güzellikteki bu yaylada kampçılık, jeep safari, kuş gözlemciliği, yamaç paraşütü ve dağcılık gibi birçok doğa sporunu yapmak mümkün.





Bodrum- Cennet Koyu:
Atami Otel, Bodrum’un kalabalığından ve kargaşasından uzakta, tamamen bakir Cennet Koyu’nda yer alıyor. Otel buradaki tek yerleşim merkezi… Zaten böylesine sakin ve huzurlu bir mekanda olmak bile başlıbaşına bir terapi ancak Atami Otel, yoga kurslarıyla da tanınıyor.






Bakir koylarıyla Bozcaada
Bozcaada, Ege Denizi’nin kuzeyinde, Çanakkale iline bağlı küçük bir ada. Birbirinden şirin taş evleri, kafeleri, balık restoranları, şarap evleri ve Arnavut kaldırımı döşenmiş daracık sokaklarıyla Bozcaada sizi bir başka aleme götürecek.





Hayal koyu Adrasan
Antalya Beydağları’nın eteğindeki Adrasan’ın muhteşem berraklıktaki denizinin zemini tamamen kum. Adrasan’ın kapalı koyu, geniş ve uzun bir kumsala sahip. 5 yıldızlı, büyük otellerin bulunmadığı bölge kafa dinlemek için ideal.





Ege’nin saklı cenneti; Karaburun
Ege’nin en bozulmamış doğal alanlarından biri olan Karaburun. Türkiye’nin bilinmeyen cennetleri arasında yer alıyor. Asırlık zeytin ağaçları, doğa harikası koy ve plajlar, dingin huzurlu bir atmosfer…





Kaz dağlarında ciğerlerinizi temizleyin
Dünyada oksijeni en bol, havası en temiz bölgelerden biri Kazdağları…Burada doğa içinde geçireceğiniz günler ciğerlerinize bayram ettirecek, ruhunuzu dinlendirecek.





Bodrum’da detoks tatili
Hem dinlenmek hem de sağlığım için iyi bir şey yapmak istiyorum diyenler, detoks kürü niteliğindeki kampları tercih edebilir. İşte The Life Co Bodrum’da, detoks imkanı sunan merkezlerden birisi. Bodrum Gölköy’de yer alan merkezde, özel bir beslenme programıyla uygulanan detoks programını alabilir ve bu programı desteklemek için kullanılan destekleyici terapilerden faydalanabilirsiniz.

Turkey Holiday places Türkiye Tatil Apart Pansiyonlar, Ucuz Tatil, Ucuz Tatil Yerleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turkey Holiday places Türkiye Tatil