14 Haziran 2015 Pazar

Assos Sokakağzı Sahili Tatil Beldesi






 Sokakağzı Sahili Tatil Beldesi

 Kuzey Ege'nin en sakin, en huzurlu köşelerinden biri olan Sokakağzı ekonomik otel fiyatları ile de tatilcilerin gözdesi.

Sokakağzı, Ege'nin uç noktalarından biri. Sokakağzı Ege'nin saklı Cenneti. Sokakağzı, Çanakkale iline bağlı, Ayvacık'ın güneyinde Assos'a 18 km. mesafede, bir Ege köyü.

İzmir üzerinden geliyorsanız sahil yolunu takip ederek Küçükkuyu'dan itibaren başka bir atmosfer sarar sizleri. Bir yanınız Ege Denizi, diğer yanınızda daha çok zeytin ağaçlarının bulunduğu, yukarılara doğru çam ağaçlarının olduğu ormanlar kaplar. Ben sahilden değil ormandan Sokakağzı'na gideceğim derseniz, o yol da harika ama biraz virajlı. İstanbul üzerinden, yani Çanakale'den Sokakağzı'na geliyorsanız, yine iki yoldan Sokakağzı'na ulaşmanız mümkün. Ben her zaman sahilden, Ezine'ye gelmeden Bozcaada sapağından girerim, Geyikli iskelesinin oradan sahilden muazzam bir doğa ve Ege Denizi eşliğinde Sokakağzı'na ulaşırım.
 Her zaman güzel bir mekan Sokakağzı. Yılın her mevsiminde farklı bir atmosfere sahip.


Ege'nin saklı cenneti Sokakağzı'nda keyifli bir tatili uygun fiyatlara yakalamak için Assos Sokakağzı otel sayfasını ziyaret edin.
Yolunuzun üzerinde Koyunevi Köyü tabelasını görene kadar devam edin. Bu tabelayı gördüğünüzde Sokakağzı'na ulaşmak için sayılı dakikalarınız kalmış demektir. Köyün hemen solundan geçen yolun sonunda işte sizi o harika manzara selamlar. Her yer karşıdaki Midilli adası, Sokakağzı, Sokakağzı'nın sahili, Midilli ve Sokakağzı arasında sıkışıp kalmış Ege Denizi mest eder sizleri.
Bir tepeden ineceğiniz Sokakağzı uzun bir kumsalı ile hoşgeldin der sizlere. Sokakağzı'nın girişinden itibaren konaklama tesisleri ve bir kaç restaurant göze çarpar. Bu işletmelerde de sıcacık Ege insanları karşılar sizi. Sokakağzı'na siz misafirsinizdir. Bunu ilk andan itibaren de hissedersiniz.
Sokakağzı'nda Ege'nin tüm lezzetleri mevcut. Zeytin cenneti Sokakağzı'nda yemekler, mezeler tabi ki zeytin yağlı. Balıkların göç yolu üzerinde yer alan Sokakakağzı'nda deniz oldukça bonkör. Çupra, levrek, barbun, sardalya, zargana taptaze olarak hemen tabağınızda hazır. Arzu ederseniz işletme sahipleri ile Sokakağzı'nda balığınızı siz de tutabilirsiniz. İster olta, isterseniz zıpkınla.
Sahil upuzun, sanırsınız sizden başka kimseler yok. Deniz berrak çağırır sizi yüzmeye. Sokakağzı'nda akşam ayrı bir keyif, karşınızda Midilli, hepsi sahilde deniz manzarası eşliğinde sıralanmış işletmelerde yiyeceğiniz bir akşam yemeği ve ardından bir çay keyfinize keyif katar. Sakin, huzur dolu, doğanın tüm nimetlerinin bir araya geldiği Sokakağzı sizleri misafir etmeye çağırıyor.

  Sokakağzı sıcak insanlarıyla, doğasıyla, huzur veren bir atmosfere sahiptir.





Turkey Holiday places Türkiye Tatil Apart Pansiyonlar, Ucuz Tatil, Ucuz Tatil Yerleri Sokakağzı Sahili Tatil Beldesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turkey Holiday places Türkiye Tatil