22 Nisan 2012 Pazar

Akdeniz ve Ege kıyılarında yabancı turistlerin neşesi

Sahiller renklendi

Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Antalya'da Konyaaltı, sıcaklığın 20 derece gösterdiği Muğla'da ise Akyaka sahillinde yerli ve yabancı turistlerin neşesi, yaz günlerini aratmadı.

Akdeniz ve Ege kıyılarında hava sıcaklığının artması yerli ve yabancı turistlerin sahile akın etmesini sağladı. Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Antalya'da yerli ve yabancı turistler Konyaaltı sahili plajlarını doldurdu. Deniz suyu sıcaklığının 18 derece, nem miktarının da yüzde 57'ye kadar ulaştığı kentte, Konyaaltı ve Lara Birlik plajlarında vatandaşlar denize girdi.
Bazı yurttaşların güneşlenmeyi tercih ettiği plajlarda, çocuklar ise hafta sonu tatilini denizde oyun oynayarak geçirdi.

Muğla'da hava sıcaklığı 20 derece

Öte yandan hava sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde de yurttaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı. Bir grup Ukraynalı turist ise sıcak havayı fırsat bilerek Akyaka beldesindeki sahilde denize girdi. Bazı yurttaşlar ise sahilde yürüyüş yaptı, uçurtma uçurdu ve kafelerde oturarak güneşli havanın keyfini yaşadı.
Bursa'dan Muğla'ya tatile gelen ve Ukraynalı misafirlerini Muğla'nın Akyaka beldesine getiren Alican Göçmen, sıcak havayı fırsat bilerek denize girdiklerini ve deniz suyunun biraz soğuk olmasına rağmen, yüzmekten çok hoşlandıklarını söyledi.
Ukraynalı turistler, Akyaka sahilerini şenlendirirken, Ula'nın Akçapınar sahil şeridinde uçurtma sörfü eğitimi alan yaklaşık 50 sörfçü de sörf sezonun açılış gösterisini yaptı.
Sörfçülerin gösterisini yurttaşlarr ve turistler ilgiyle seyretti.

Didim'de de yaz havası

Aydın'ın Didim ilçesinde hava sıcaklığının 25 dereceye kadar yükselmesi üzerine vatandaşlar ve turistler, sahillere giderek denizin tadını çıkardı.
Özellikle Altınkum plajı ile tanınan Didim, Nisan ayında yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi gördü.
Altınkum Sahilini dolduran yurttaşların bir bölümü Yalı caddesindeki kafeteryalarda oturmayı tercih ederken, kimileri de güneşlenip denize girdi.
Turkey Holiday places Türkiye Tatil Apart Pansiyonlar, Ucuz Tatil, Ucuz Tatil Yerleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turkey Holiday places Türkiye Tatil